Termeni şi condiţii

Prezentii termeni de utilizare prevad termenii in care prive operations ltd. Furnizeaza acces la site-ul web si la informatii.

I. Definitii
In cadrul prezentilor termeni de utilizare:
Informatiile se refera la toate informatiile disponibile pe site-ul web.
Scopul acceptat semnifica scopul compararii tarifelor si serviciilor, in cazul efectuarii de rezervari si/sau aranjamente turistice. Se exclude republicarea sau refurnizarea informatiilor sau a oricarei parti a acestora, catre consumatori, prin mijloace electronice;
Oferta de la terti se refera la bunurile si serviciile oferite spre vanzare de catre un tert; Site web se refera la site-ul web cu locatia travelwise.ro.

II. Acces
Prin accesarea site-ului web:
Sunteti de acord cu termenii si conditiile si garantati ca ati implinit varsta de 18 ani.

III. Continut
Travelwise.ro a fost creat in scopul de a oferi informatii referitoare la compararea preturilor, toate produsele si serviciile turistice disponibile pe acest site web fiind vandute de catre terti.
Travelwise.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau angajament legat de aceste produse sau servicii. Orice nelamuriri, intrebari, reclamatii sau nemultumiri legate de acestea vor trebui transmise catre furnizorul rezervarii respective.

IV. Activitati interzise
Nu aveti voie: Sa reproduceti in forma materiala, sa publicati, sa comunicati catre public sau sa adaptati informatiile sau parti ale acestora cu alt scop decat scopul acceptat;
Sa accesati sau sa monitorizati informatiile sau parti ale acestora cu ajutorul unor metode automate de tip robot, spider sau scraper sau a altor metode de acest tip, fara consimtamantul nostru, in scris; Sa incalcati restrictiile impuse in antetele de excludere a robotilor de pe site-ul web sau sa omiteti ori sa va sustrageti de la masurile implementate pentru prevenirea sau limitarea accesului la site-ul web. Sa luati masuri care presupun sau care pot presupune o incarcare nerezonabila sau disproportionat de mare a infrastructurii noastre; Sa incercati modificarea, traducerea, adaptarea, editarea, decompilarea, dezasamblarea sau descompunerea programelor software utilizate de noi in legatura cu site-ul web.

V. Despagubire
Aveti obligatia de a ne despagubi pentru toate costurile, revendicarile, solicitarile, raspunderile, cheltuielile, daunele si pierderile cauzate de utilizarea informatiilor sau a oricarei parti a informatiilor cu alte scopuri decat scopul acceptat.

VI. Verificarea informatiilor
Trebuie sa verificati corectitudinea informatiilor inainte de a accepta sau utiliza oricare din ofertele terte.

VII. Asumarea riscului
Va asumati intregul risc in ceea ce priveste utilizarea site-ului web, a informatiilor, acceptul si utilizarea oricarei oferte venite din partea tertilor.

VIII. Fara garantie
Nu garantam: Corectitudinea, calitatea sau siguranta site-ului web, a informatiilor si a ofertelor terte; Ca site-ul web si informatiile vor fi lipsite de erori, de virusi, neintrerupte sau neafectate de utilizari neautorizate sau de catre hackeri.

IX. Raspundere

IX.1. Excludere
Cu exceptia termenilor care nu pot fi exclusi prin lege, toti termenii care nu sunt exprimati in mod expres in prezentii temeni de utilizare sunt exclusi.

IX.2. Absolviri de raspundere
Nu ne asumam raspunderea (contractuala, in caz de litigiu sau in alte cazuri), in nicio circumstanta, pentru eventuale pierderi sau daune ulterioare, speciale, accidentale sau indirecte, inclusiv pierderea de profit, care pot lua nastere din prezentii termeni de utilizare.

X. Generalitati

X.1. Integralitate
Prezentii termeni de utilizare cuprind integral prevederile acceptate de comun acord de catre parti si inlocuiesc de toate comunicatele anterioare dintre parti.

X.2. Amendamente si derogari
Prezentii termeni de utilizare pot fi modificati in orice moment, fara o instiintare prealabila.